Міць.Характер.Перемога: гартуємо характер бігом задля спільної перемоги

05 квітня 2024,

Благодійні забіги — це більше, ніж рекорди, це про національну силу духу, адже кожен учасник наближає всіх українців до забезпечення військових сучасним спорядженням, необхідним для нашої перемоги. 

Тож компанія МХП та Благодійний фонд “МХП -Громаді” ні на хвилину не спиняє свій біг заради перемоги і продовжує започатковану торік благодійну ініціативу. Цьогоріч забіги планується у провести у чотирьох містах України:

  • Тернопіль (травень);
  • Вінниця (червень);
  • Черкаси (вересень)
  • Ладижин (жовтень).

Дистанції: 5, 10, та 21 км; дитячі забіги на 200 та 400 метрів, а також “Благодійна миля” 2 км.  

Організаторами проєкту є Благодійний фонд «МХП-Громаді» та спортивна спільнота “Характер”. Спонсорами забігів стали підприємства компанії МХП. Генеральний інформаційний партнер: Газета. UA та журнал «Країна». Титульний інформаційний партнер у Тернополі та Вінниці інформаційне видання «20 хвилин».

Орієнтовна сума коштів, яку планують зібрати організатори під час усіх чотирьох забігів становить 1,5 млн грн, які будуть передані на задоволення військових потреб місцевих військових частин/ТрО кожного міста, де відбуватимуться забіги.

Період збору коштів для даного проекту – квітень – жовтень 2024 року. Під кожен забіг відкривається окремий збір, який закривається за 2 дні до дати забігу. 100% отриманих коштів (реєстраційних внесків) на розрахункові рахунки Фонду скеровуються на благодійність – Допомога окремим підрозділам ЗСУ для виконання задач у захисті та збереженні територіальної цілісності України. Про використання даних коштів Фонд звітує публічно на кожному заході у день забігу.

Реєстраційний внесок, сплачений учасником Змагань, не підлягає поверненню ні за яких обставин. В тому числі у випадку коли учасник дискваліфікований або Змагання скасовано через форс-мажорні обставини та ін. Реєстрація учасника скасовується, якщо під час реєстрації ним були надані неточні та/або помилкові дані. У разі скасування реєстрації грошові кошти не повертаються.

Кожен учасник, сплачуючи кошти за реєстрацію на конкретний забіг, цим самим надає згоду на їх використання на благодійну мету – допомога місцевим військовим частинам, та дає згоду на їх перерозподіл/використання коли проєкт не можливо реалізувати за основною ціллю, таким чином кошти будуть скеровані на підтримку Миронівської лікарні водовідновного лікування. Оплата коштів за реєстрацію (пожертва) – є усною згодою платника на те, що сума даного пожертвування не підлягає поверненню.