Про нашу допомогу громадам в спецпроєкті Gazeta.ua до другої річниці повномасштабного вторгнення

25 березня 2024,

“Хочемо показати, що в нас, як і в місті, можуть функціонувати сучасний спортзал, дитячий простір, надаватися якісні медичні послуги”
За минулий рік територіальні громади України перерахували понад 16 млрд грн на потреби Збройних сил. Також додатково спрямували 1,3 млрд грн безпосередньо в державний бюджет на закриття нагальних потреб – підготовку кадрів і військ, медичне забезпечення, закупівлю БПЛА та запчастини до них, човнів, засобів РЕБ та акумуляторних батарей для транспортних засобів.
Окрім підтримки захисників і оборони країни, вони реалізують проєкти щодо сприяння розвитку місцевого бізнесу, освіти, культури, спорту.
У спільному спецпроєкті Gazeta.ua та Благодійного фонду “МХП – Громаді” ми розкажемо про територіальні громади, які демонструють патріотизм, згуртованість, єдність, допомагають захисникам, волонтерять, підтримують одне одного.
Загалом є дві програми співпраці місцевої громади та Благодійного фонду “МХП-Громаді”. Перша – співфінансування проєктів. Друга програма співпраці з “МХП – Громаді” – це підтримка малого бізнесу.
Детальніше читайте за посиланням.