31.12.2024

Ukraine Horeca Masters в Києві

Реквізити та опис збору

12 вересня у Києві відбувся гастрозахід від Ukraine Horeca Masters. Кулінарна подія зібрала понад 200 представників сфери HoReCa для яких підготували насичену програму з лекціями та майстеркласами від шефів і рестораторів, кулінарними дискусіями, дегустаціями, презентаціями, конкурсами та нетворкінгом.

Окрім об'єданню спільноти, захід мав благодійну мету: усі кошти, виручені з продажу квитків, спрямують в Благодійний фонд «МХП-Громаді» для підтримки HоRеKа спільноти, а саме кухарів, які захищають нашу країну.

 

Тема: «Як вижити й масштабуватись у ресторанному бізнесі»
Коли: 12 вересня з 9.00 до 18.00.
Де: Кулінарний Центр МХП, м. Вишневе, вул. Вʼячеслава Чорновола, 46а.

Навчати та надихати будуть досвідчені спікери з ресторанної сфери:
Артем Блаута — співвласник та бренд-шеф мережі ресторанів «Ресторація Шпігеля», «Діоскурі», «Міні Діоскурі», «Південна Брама» у Хмельницькому.
Дмитро Кривошап — шеф-кухар київського ресторану «Бавовна».
Алекс Якутов — шеф-кухар мʼясного ресторану «Мʼясо» при готельно-ресторанному комплексі Emily Resort у Львові.
Ілля Демковський — бренд-шеф Кулінарного Центру МХП.
Олена Астахова — засновниця першої в Україні школи сторітелінгу, що в Києві.
Олена Жаботинська — бренд-шефиня та співвласниця мережі «23 Ресторани», до якої входить 8 закладів у Івано-Франківську та бістро Jam Cafe у Львові.

Під час події було зібрано 34 543 грн. Сума із продажу білетів склала 28 500 грн. Разом із подвоєнням від БФ «МХП-Громаді» на підтримку представників HоRеKа спільноти зібрано 126 086 грн.